Reitan Eiendom satser i kontormarkedet i Oslo

Kjøp av Schweigaards gate 33, Oslo

Reitan Eiendom har kjøpt 51,4 % av aksjene i SWG33 Invest AS, som eier eiendommen Schweigaards gate 33. Eiendommen er meget sentralt lokalisert, kun 5 minutter fra Oslo S. Bygget som ferdigstilles i februar er et nybygg på 22 700 kvm med Bane NOR SF som eneste leietaker. Nybygget er arealeffektivt og svært fleksibelt med sine åtte etasjer og to bygningskropper. Eiendommen har også flere miljøvennlige finesser og vil få BREEAM Excellent sertifisering.

- Reitan Eiendom har i en tid syslet med tanken om å etablere en posisjon i eiendomsmarkedet sentralt i Oslo. Kjøpet av Schweigaards gate 33 passer svært godt inn i så måte. Med sin beliggenhet og kvaliteter har vi god tro på at eiendommen vil styrke seg relativt til markedet i årene som kommer, sier administrerende direktør i Reitan Eiendom Ingolv Høyland.

DNB Markets bistod som rådgiver på vegne av investorene i SWG33 Invest AS i prosessen.

Om Reitan Eiendom

Reitan Eiendom er et forretningsområde i Reitangruppen. Selskapet driver en differensiert eiendomsvirksomhet med hovedvekt på oppbygging av eiendomsporteføljer i sentrum av Trondheim (E. C. Dahls Eiendom) og Bergen (Vestenfjeldske Eiendom) samt utvikling av eiendom gjennom selskapene NHP Eiendom og Login Eiendom.

Reitangruppen

Relatert / Kontaktpersoner

Jørn Egil Andreassen

Økonomidirektør, Reitan Eiendom +47 900 15 116