Ny sjef for Reitan Convenience Norge

Kenneth C. Olsen (48) er ny administrerende direktør i Reitan Convenience Norge. Han får ansvaret for 483 butikker som fordeler seg på merkenavnene 7-Eleven, Narvesen, Northland og storsatsningen YX 7-Eleven.

- Olsen har gjort en fremragende jobb i Reitangruppen gjennom mange år. Han har vært involvert i mange viktige deler av virksomheten, og kjennetegnes som en hardtarbeidende, dyktig og samlende leder, sier styreleder i Reitan Convenience AS, Johannes Sangnes.

Olsen etterfølger Mariette Kristenson, som vender hjem til Sverige for å overta roret i Reitan Convenience Sverige etter seks år som leder i Norge.Olsen har lang fartstid i bransjen, og har blant annet jobbet i Fina, Hydro og Shell Select. I 2007 fikk han ansvar for hele forhandlernettverket til Shell, og i januar 2014 ble han regionsjef i Reitan Convenience, med ansvar for 7-Eleven-bensinstasjonene. 3. september starter han opp i den nye stillingen som norgessjef for Reitan Convenience.

En av første oppgavene som Olsen står ovenfor er å lede Reitangruppen sin store satsning langs vei.

-YX 7-Eleven skal være etablert med over 100 stasjoner i løpet av 2019, og det er en viktig del av Olsen sine oppgaver å lede dette viktige prosjektet, sier Sangnes.

Kiosk- og bensinmarkedet er i endring, og kundene stiller stadig høyere krav.

-  Jeg ser fram imot å ta fatt på den spennende oppgaven som det er å lede Reitan Convenience Norge. Vi er markedsleder i et marked som er preget av høy konkurranse, og dette innebærer at vi må levere på det kundene ønsker seg. Vi skal fortsette vår satsning på mat, drikke, kaffe og bakeri som er de store vekstområdene, sier Kenneth C.Olsen. 

Han legger også til at det skal være mulig å velge sunt, det skal være kvalitet og det skal samtidig være raskt og enkelt for kunden. Den påtroppende lederen fremhever at han er glad for å ha dyktige Kjøpmenn og medarbeidere på laget som sammen skal sørge for at kundene får nettopp dette.

Reitangruppen

Om Reitangruppen Reitangruppen består av fem selvstendige forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Energi, Reitan Eiendom og Reitan Kapital. Reitan Convenience omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen; Northland i Norge;YX 7-Eleven i Norge; Pressbyrån i Sverige; 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark; R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland; samt Lietuvos Spauda i Litauen. Reitan Convenience har en markedsledende posisjon i alle land de er tilstede.  

Relatert / Kontaktpersoner

Thea Kjendlie

Kommunikasjonsansvarlig, Reitan Convenience +47 90 02 60 23