Hvis jeg var president

Høsten 2012 lanserte Colonialmajor Odd Reitan boken «Hvis jeg var president». Boken inneholder historier fra Odd Reitans barndom, historien om REITAN, eventyrfortellingen om da Odd Reitan blir valgt til president og noen tanker om organiseringen av Norge som samfunn. Ønsker man å forstå mer om tankene bak oppbyggingen av REITAN og årsakene til Colonialmajorens suksess, anbefales denne boken!

– Hvis jeg var president har jeg ikke peiling på hva jeg ville gjort, men det er gøy å leke litt med ulike muligheter og tanker. Det er sikkert flere enn meg som har tenkt at ‘Hvis bare jeg fikk bestemme, så…’ Det er noe av det jeg har lekt med i tillegg til å skrive om mitt liv, mitt virke og REITANfilosofien, sier Odd Reitan om boken.

Det har knyttet seg stor spenning til hva slags bok Odd Reitan har skrevet. Dette er ingen tradisjonell erindrings- eller memoarbok, men en bok som bringer leseren rett inn i eventyret. I Odd Reitans bok møter vi en modig forteller med store drømmer. Dette er historien om gutten som vokser opp i en liten kjøpmannsfamilie og ender opp som hele Norges Colonialmajor. I denne boken forteller han raust fra eget liv og byr på gode råd. Odd Reitan har solid erfaring fra et langt arbeidsliv, og i «Hvis jeg var president» deler han historier om hvordan resultater dyrkes frem. Han trekker tydelige paralleller mellom hverdagsliv og arbeidsliv.

– Mitt høyeste ønske med boken er at noen skal bli litt inspirert av den. Det være seg privatpersoner, folk i offentlig eller privat sektor, sier Reitan.

Boken selges i de fleste REMA 1000- og Narvesen-butikker og i de fleste bokhandlere.

  • 1/3Boklansering
  • 2/3Boklansering
  • 3/3Boklansering