REMA 1000 Danmark

REMA 1000 Danmark er en landsdekkende lavpriskjede med fokus på kvalitet til lave priser.

I april 1994 åpnet de to første REMA 1000 butikkene i Danmark, og siden den tid har det blitt mange flere butikkåpninger. I dag er det over 350 REMA 1000 butikker i Danmark, og alle butikkene drives etter franchisemodellen med selvstendige, lokale kjøpmenn i spissen for hver enkelt butikk.

REMA 1000 i Danmark er mye mer enn mange varenummer, vi jobber med mennesker – både bak og foran kassen, og det betyr mye for oss. En handleopplevelse er også et møte mellom mennesker. REMA 1000 skal være symbolet på sunn fornuft, folkelighet og dyktighet. Hos oss er det ikke flaut å gjøre ting enkelt – det er genialt.

Lavpris for oss betyr muligheten til å selge varer av god kvalitet til lave priser. I REMA 1000 gjør vi dette gjennom effektiv drift med et stort volum av varer. Med et positivt menneskesyn hvor vi stoler på hverandre er vi sikre på at vi kan lykkes sammen.

REMA 1000 skal være kjent som det mest verdidrevne selskapet. Derfor jobber vi hele tiden med å rendyrke vår forretningsidé og skape en kultur hvor kunden er vår øverste sjef. Våre verdier styrer hva vi gjør og definerer hvem vi er.

I REMA 1000 Danmark ønsker vi å vinne og vi vil være best innenfor det vi jobber med. Vårt selskap skal være preget av kolleger som har god faglig kompetanse og sterke indre verdier. Ansatte hos oss må være beslutningsdyktige, og arbeidsmiljøet vårt består av sterkt samhold, respekt og et felles ønske om suksess.

Vi er over 14 000 kolleger i REMA 1000 Danmark og det er samholdet og våre verdier som driver oss. Vi bidrar i kampen mot matsvinn, reduksjon av plast og har et stort fokus på helse og utviklingen av økologien. Blant annet er vi medeier av GRAM Slott, som er en av Danmarks største økologiske gårder.

I 2019 ble 15,5 prosent av danskenes dagligvarer handlet i en REMA 1000 butikk. Vår omsetning samme år var på 16,8 milliarder danske kroner samme år.

Besøksadresse

Postadresse

  • 1/6
  • 2/6
  • 3/6
  • 4/6
  • 5/6
  • 6/6