Reitan Convenience

En av Europas største servicehandelselskaper

Reitan Convenience er en sterk convenience-aktør i Norden og Baltikum, med over 2000 utsalgssteder i 7 land. Gjennom kjente og veletablerte merkevarer som Narvesen, Pressbyrån, 7-Eleven, R-kioski, Lietuvos Spauda, Northland og Caffeine, har Reitan Convenience en markedsledende posisjon i alle land. Omsetningen i 2019 var på 15,3 milliarder kroner. Selskapet ledes av Johannes Sangnes.

Narvesen er kiosken med stor K, og har vært en av Norges ledende servicebedrifter i over 125 år. Kjeden ble etablert i 1894 av Bertrand Narvesen, og har over 250 kiosker i hele Norge. I dag er Narvesen en moderne convenience aktør, med et bredt tilbud av mat og drikke, tjenester og lesestoff til folk på farten. Narvesen har også over 250 utsalgssteder i Latvia og Litauen.

7-Eleven er Skandinavias ledende convenience-kjede, og har vært i Norge siden 1986. I dag har Reitan Convenience over 400 7-Eleven-butikker i Skandinavia, sentralt lokalisert på trafikknutepunkter, i bystrøk og langs vei. Både vareutvalg, åpningstider og beliggenhet er tilpasset kundenes behov for å få «hva som helst, når som helst og hvor som helst».

Tradisjonsrike Pressbyrån er Sveriges ledende aktør innenfor kiosk og servicehandel, med forretninger over hele Sverige. Pressbyrån tilbyr mat og drikke, lesestoff og tjenester til folk på farten. Gjennom bruk av nyutviklet teknologi åpnet Pressbyrån i 2020 sin første ubemannede butikk, «Pressbyrån Go», og med det samtidig et nytt nivå av tilgjengelighet for våre kunder.

Northland er et konsept tilpasset travle reisende. Her tilbys mat og drikke av høy kvalitet som er lett å ta med seg videre på reisen. Northland er representert med 5 butikker i Norge.

R-kioski er den ledende aktøren på kioskmarkedet i Finland. Den folkekjære og tradisjonsrike kjeden er etablert i både Finland og Estland med totalt over 550 butikker.

Lietuvos Spauda betyr «Litauisk Presse» og ble etablert i Litauen i 1944. Det som opprinnelig var et rent avis- og pressedistribusjonsnettverk selger i dag både mat og drikke, kaffe og diverse elektroniske tjenester til folk på farten. Lietuvos Spauda er representert med over 100 butikker i Litauen.

Caffeine ble etablert i Vilnius i 2007 og har til sammen over 70 kaffebarer i de baltiske landene. Dette gjør Caffeine til den største kaffekjeden og et velkjent merkenavn i Baltikum.

Reitan Convenience arbeider aktivt med bærekraft og samfunnsansvar gjennom våre konsept-selskaper i alle 7 land. Med FNs bærekraftsmål som rettesnor og fundament fokuserer vi på å ta miljøbevisste valg og å bygge bærekraftige verdikjeder i alle ledd av vår virksomhet.

For andre året på rad ble Reitan Convenience i 2020 kåret til Norden og Baltikums «Best ESG Convenience Retailer» av CFI.co

Besøksadresse

Reitan Convenience AS
Gladengveien 2, 0661 Oslo

Postadresse

Reitan Convenience AS
Postboks 6219 Etterstad, 0603 Oslo
  • 1/10Narvesen
  • 2/107-Eleven
  • 3/10Narvesen
  • 4/107-Eleven
  • 5/10Northland
  • 6/10Caffeine Roasters
  • 7/10Narvesen
  • 8/10Narvesen
  • 9/10Narvesen
  • 10/10R-Kioski