Reitan Convenience

En av Europas største servicehandelselskaper

Reitan Convenience omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen og Northland i Norge. Reitan Convenience har en markedsledende posisjon i alle sine land. Reitan Convenience har 2299 utsalgssteder og omsetningen i 2016 var på 15,9 milliarder kroner. Selskapet ledes av Johannes Sangnes.

Narvesen er kiosken med stor K, og har vært en av Norges ledende servicebedrifter i 120 år. Kjeden ble etablert i 1894 av Bertrand Narvesen, og har nærmere 350 kiosker i hele Norge, med over 150 000 kundebesøk hver dag. Narvesen har også 250 utsalgssteder i Latvia og over 40 utsalgssteder i Litauen. Narvesen-eventyret startet med salg og distribusjon av lesestoff, og fremdeles er kjedens hovedprodukt lesestoff i vid forstand.

7-Eleven er Skandinavias ledende conveniencekjede, og har vært i Norge siden 1986. I dag har Reitan Convenience til sammen over 500 7-Eleven-butikker i Skandinavia, fordelt på 7-Eleven i bybildet og i samarbeidet Shell/7-Eleven. I 7-Eleven skal vareutvalg og åpningstider tilfredsstille travle og moderne menneskers behov for å kunne få «hva som helst, når som helst, hvor som helst». 7-Eleven finner du derfor i byer og langs vei over hele Skandinavia.

På samme måte som med Narvesen i Norge, er Pressbyrån Sveriges ledende aktør innenfor kiosk og servicehandel med forretninger over hele Sverige. Tilbudet er bredt og lett tilgjengelig for mennesker på farten – «snabbt och enkelt» som de selv sier. Pressbyrån er en svært sterk merkevare i det svenske markedet, med over over 200 000 kundebesøk hver eneste dag. Pressbyrån tilbyr varer som sjokolade, hurtigmat, drikke, aviser, blader og diverse tjenester.

R-kioski er den ledende aktøren på kioskmarkedet i Finland. Den tradisjonsrike kjeden har sammen med R-kiosk i Estland over 700 utsalgssteder. I Litauen er Reitan Convenience den største aktøren med over 215 utsalgssteder i Lietuvos Spauda og Narvesen.

Reitan Convenience arbeider med samfunnsansvar i syv land. Våre verdier og filosofi er grunnlaget for arbeidet vi omtaler som «Vårt ansvar». Tilnærmingen er at det skal være så logisk, enkelt og effektivt som mulig å jobbe med samfunnsansvar.

Besøksadresse

Reitan Convenience Norge
Gladengveien 2
0603 Oslo

Postadresse

Reitan Convenience Norge
PB 6219 Etterstad
0603 Oslo
  • 1/7
  • 2/7
  • 3/7
  • 4/7
  • 5/7
  • 6/7
  • 7/7