Reitan Convenience

En av Europas største servicehandelselskaper

Reitan Convenience omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen, Northland i Norge og Caffeine Roasters i Litauen, Latvia og Estland. Reitan Convenience har en markedsledende posisjon i alle sine land. Reitan Convenience har 2 200 utsalgssteder og omsetningen i 2018 var på 16,1 milliarder kroner. Selskapet ledes av Johannes Sangnes.

Narvesen er kiosken med stor K, og har vært en av Norges ledende servicebedrifter i 125 år. Kjeden ble etablert i 1894 av Bertrand Narvesen, og har over 300 kiosker i hele Norge, med over 140 000 kundebesøk hver dag. Narvesen har også 235 utsalgssteder i Latvia og over 50 utsalgssteder i Litauen. Narvesen-eventyret startet med salg og distribusjon av lesestoff, og fremdeles er kjedens hovedprodukt lesestoff i vid forstand.

7-Eleven er Skandinavias ledende convenience-kjede, og har vært i Norge siden 1986.

I dag har Reitan Convenience til sammen over 400 7-Eleven-butikker i Skandinavia, fordelt på 7-Eleven i bybildet og i samarbeidet YX 7-Eleven. I 7-Eleven skal vareutvalg og åpningstider tilfredsstille travle og moderne menneskers behov for å kunne få «hva som helst, når som helst og hvor som helst». 7-Eleven finner du derfor i byer og langs vei over hele Skandinavia.

På samme måte som med Narvesen i Norge, er Pressbyrån Sveriges ledende aktør innenfor kiosk og servicehandel med forretninger over hele Sverige. Tilbudet er bredt og lett tilgjengelig for mennesker på farten – «snabbt och enkelt» som de selv sier. Pressbyrån er en svært sterk merkevare i det svenske markedet, med over over 220 000  kundebesøk hver eneste dag. Pressbyrån tilbyr varer som sjokolade, hurtigmat, drikke, aviser, blader og diverse tjenester.

R-kioski er den ledende aktøren på kioskmarkedet i Finland. Den tradisjonsrike kjeden har sammen med R-kiosk i Estland over 600 utsalgssteder. I Litauen er Reitan Convenience den største aktøren med nesten 200 utsalgssteder i Lietuvos Spauda og Narvesen.

Caffeine Roasters ble etablert i Vilnius i 2007 og har til sammen 59 kaffebarer i Estland, Latvia og Litauen. Dette gjør Caffeine Roasters til den største kaffekjeden med et av de sterkeste merkenavnene i Baltikum.

Reitan Convenience arbeider med samfunnsansvar i syv land. Våre verdier og filosofi er grunnlaget for arbeidet vi omtaler som «Vårt ansvar». Tilnærmingen er at det skal være så logisk, enkelt og effektivt som mulig å jobbe med samfunnsansvar.

Besøksadresse

Reitan Convenience Norge
Gladengveien 2
0603 Oslo

Postadresse

Reitan Convenience Norge
PB 6219 Etterstad
0603 Oslo
  • 1/10Narvesen
  • 2/107-Eleven
  • 3/10Narvesen
  • 4/107-Eleven
  • 5/10Northland
  • 6/10Caffeine Roasters
  • 7/10Narvesen
  • 8/10Narvesen
  • 9/10Narvesen
  • 10/10R-Kioski