Bli Kjøpmann

Har du det som skal til?

Du ser verdien av å vaske gulvet, fylle på varer, tilberede pølser og tilfredsstille kunder. Det er du som skaper god stemning og entusiasme i butikken! Det er du som går foran og viser vei for dine medarbeidere. Det er nettopp det daglige arbeidet i butikken som de fleste kjøpmenn trives med – det er jo her det skjer. Det er kundene vi lever av – og det er kunden som er vår aller øverste sjef. Vi vil ha kjøpmenn som er levende opptatt av å drive god butikk, som er tilstede i butikken – bak disken, på lageret, ved hyllene. Vi vil ikke legge skjul på at det er hardt arbeid, men innsatsen blir belønnet!

Veien til å bli Kjøpmann

For å bli kjøpmann må du igjennom en grundig prosess.

Nedenfor er stegene beskrevet i detalj.

1. Søkeprosessen – slik søker du:

Ledige butikker annonseres på våre nettsider og andre aktuelle steder. Du kan da søke via annonsen. Alle som blir franchisetakere må stille en bankgaranti før de tar over butikk. Dette er noe du selv må ha en dialog med banken om. 

2. Utvelgelsen – slik velger vi kandidater:

Kun de beste kandidatene kommer videre i prosessen – det er derfor viktig at du bruker tid på din søknad. I det førsteintervjuet vil du få en kort presentasjon om oss, i tillegg til mer informasjon om kjeden og den aktuelle butikken du har søkt på. Deretter vil vi bli bedre kjent med deg. Vi bruker flere intervjuer, tester og andre rekrutteringsverktøy for å lære deg best mulig å kjenne. På grunnlag av dette vil kanskje du få tilbud om kontrakt.

3. Samarbeidet – slik kommer du i gang:

Alle nye kjøpmenn gjennomgår en omfattende opplæring. I denne perioden vil du møte flere av våre fremgangsrike kjøpmenn, og mange av oss som jobber på Servicekontoret. Vi skal alle bidra til at du har de beste forutsetningene for å drive god butikk!

  • 1/3Harald Authen Johnsen. Kjøpmann på REMA 1000 Torshov.
  • 2/3
  • 3/3REMA 1000